Flormar – Nail Enamel – 422

Na red je došao jedan pravi letnji lak. Boja nije baš uobičajena za mene, istina nije mi ni legao najbolje, ali ipak da podelim sa vama slike i utiske.  🙂

Flormar 422 je pink neon lak. Nema toliko jak neonski efekat kao slični China Glaze lakovi, ali ipak malo “dreči” na noktima. Formula je odlična, naginje ka jelly, pa je potrebno tri sloja da lepo pokrije nokat, ali se jako lepo maže i suši pa to ne predstavlja nikakav problem.

 

Flormar-422

Flormar-422a

 

Kad god mažem Flormar lakove oduševim se kako imaju dobru četkicu, a nije ni široka, ni pljosnata, kao što obično volim. Nešto de deblja od četkice China Glaze lakova, ali je baš precizna i zgodna za mazanje.

 

Flormar-422b

Flormar-422c

 

Što se tiče samog laka, odličan je, postojan, lepo se maže, boja je zanimljiva, malo drugačija od ostalih lakova tog cenovnog ranga, ali se ja sa njom nisam baš pronašla, tako da će ipak naći novi dom. 🙂

Flormar lakove možete kupiti na njihovim štandovima u tržnim centrima (Merkator, Stadion..), u njihovoj radnji kod Vukovog spomenika, gde su cene nešto više (preko 200 din), ali i u manjim parfimerijama (npr. Kristabell u Terazijskom prolazu) i DM objektima po ceni od oko 120-130 din.

 

Flormar-422d

Flormar-422g

 

Na slikama imam tri sloja laka i preko Essence BTDN top sealer. Prve četiri slike su slikane na direktnom suncu, a poslednje dve na dnevnom svetlu u senci.

Da li volite ovakve boje? Koja vam je omiljena neon nijansa? 🙂

Hvala što me pratite 🙂

 

 

Advertisements