China Glaze – At Vase Value

Proleće i leto su pravo vreme za mint boju, tako da vam ovog puta predstavljam jedan od novijih mint lakova na tržištu. U pitanju je At Vase Value, lak iz ovogodišnje prolećne China Glaze City Flourish kolekcije.

At Vase Value je svetliji pastelni mint lak, sa možda malo više izraženim plavim tonom, mada i to zavisi od tena i od osvetljenja, ali uglavnom nema mnogo zelene u sebi, a opet nije ni klasičan svetlo plavi lak. Ono što je posebno kod njega je to što ima dosta bele boje u sebi, pa se baš ističe na rukama, skoro kao da je “neon”, što posebno dolazi do izražaja na suncu.

 

China-Glaze---At-Vase-Value

China-Glaze---At-Vase-Value3

China-Glaze---At-Vase-Value1

 

Formula nije na zavidnom nivou, potrebna su tri tanja sloja da se boja lepo ujednači, s tim što prvi sloj kad je tanak dosta loše izgleda, pa nemojte da vas to uplaši. Brzo se suši, tako da nije problem namazati više slojeva, ali sam primetila da nije naročito postojan,  npr. meni su sutradan počela da se vide oštećenja, mada i to zna da bude individualno.

 

China-Glaze---At-Vase-Value4

China-Glaze---At-Vase-Value5

 

Sve u svemu, boja je jako lepa, sigurno još bolje izgleda na preplanuloj koži, tako da vredi da se malo potrudite oko mazanja. 🙂  Na slikama imam tri sloja laka i preko Essence BTGN top sealer. Prve tri slike su slikane u hladu na dnevnom svetlu, a poslednje dve na direktnom suncu.

Da li vam se dopada? 🙂 Imate li neki lak iz ove kolekcije? 🙂

 

 

Advertisements