Sally Hansen – Ivory Skull

Kod nas od relativno skoro mogu u Sephori da se kupe Sally Hansen lakovi, ali po prilično visokoj ceni od nekih 1.200-1.400 din, nisam baš sigurna. U Americi su naravno dosta jeftiniji (za skoro 50%), kao i većina kozmetike, ali svejedno, mislim da je naša cena ipak previsoka, pogotovo sad kad imamo dosta brendova na tržištu. Imam nekoliko SH lakova, ali su nabavljeni za mnogo manje novca preko sajtova kao što su Limundo, Kupindo i sl, pa nije loše da se s vremena na vreme pogleda da li ih tamo ima u prodaji, a neki su bili i poklon. Konkretno ovaj lak nije moj, ali kad je već kod mene što da vam ne pokažem kako izgleda. 🙂

Ivory Skull je klasičan beli lak. Nije krečast, pa jako lepo izgleda na noktima, nekako uredno. Od prošle sezone beli lakovi su se vratili u modu, pa verujem da će se i ove godine dosta nositi. Formula nije loša, što nije čest slučaj sa belim lakovima, ali nije baš ni savršena. Sa jednim tanjim i drugim debljim slojem može da pokrije nokat, ali mislim da je bolje da se mažu tri tanka, jer urednije izgleda. Četkica je široka, a bočica sadrži 14,7 ml laka.

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull1

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull2

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull3

 

S obzirom da sam probala nekoliko lakova iz ove salonske linije, mogu da kažem da sam očekivala da će pigmentacija da bude bolja, pa zato i kažem da je cena malo preterana. Nije da su u pitanju loši lakovi, na primer iz mog iskustva su jedni od postojanijih, ima i zanimljivih boja, ali kad bih odvojila malo više novca za neki lak, pre bih kupila Essie ili OPI.

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull4

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull5

 

Sally-Hansen---Ivory-Skull6

 

Na slikama imam tri tanja sloja laka i preko Essence BTGN top sealer. Prve četiri slike su slikane u hladu na dnevnom svetlu, a poslednje tri na direktnom suncu.

 

Kako vam se dopada? Da li volite bele lakove? 🙂

Hvala što me pratite. 🙂

 

 

 

Advertisements