Golden Rose – Rich Color – 38

Danas vam predstavljam pravi prolećni lak, i boju koja je bila jako popularna i prošle, a vidim da će biti i ove sezone. Postoji dosta varijacija ove boje i kod proivođača skupljih lakova, kao npr. Essie – Bikini So Teeny (možda je malo svetlija nijansa), OPI – You’re Such a Budapest ili Bourjois – Adora Blue, ali ako vam treba ipak neka jeftinija varijanta, mislim da je ovaj lak pun pogodak.

Golden Rose (Rich Color) 38 je svetliji plavi lak, sa dosta ljubičastog podtona (periwinkle blue), pa je samim tim i hladnije nijanse. U senci nekad deluje malo prigušeno, ali svu svoju lepotu pokaže na suncu kada baš bljesne. Formula je odlična kao kod većine lakove iz Rich Color linije, dobro je pigmentovan, pokriva u dva tanja sloja, i četkica je šira pa se dosta lako maže.

 

Golden-Rose-RC-38

 

Golden-Rose-RC-38a

 

Golden-Rose-RC-38b

 

Mislim da je ovo jedna od lepših boja za proleće i leto i da sa ovim lakom nećete pogrešiti. 🙂 Cena je vrlo pristupačna, verovatno varira u zavisnosti gde kupujete Golden Rose lakove, ali znam da je u parfimeriji Kristabell na Terazijama 120 din. Bočica sadrži 10,5 ml laka.

 

Golden-Rose-RC-38c

 

Golden-Rose-RC-38d

 

Golden-Rose-RC-38e

 

Nadam se da vam se dopada moj današnji izbor. 🙂

Hvala što me pratite.. 🙂

Advertisements