Essie – After School Boy Blazer

Danas završavam sa predstavljanjem Essie Fall 2013 kolekcije, malo se odužilo, ali za to krivim miholjsko leto. 🙂

After School Boy Blazer je jako taman teget lak. O boji nemam ništa posebno da kažem osim da je skoro crna i da se jedino na suncu vidi da je stvarno teget. Pretpostavljam da bi to više dolazilo do izražaja u direktnom poređenju sa crnim lakom, jer oni obično imaju sivkast ili braon ton, ali klasičan crni lak nemam, pa ne mogu da tvrdim. Meni se boja mnogo dopada, elegantna je, ide uz sve, a na kratkim noktima posebno lepo izgleda.

Essie---After-School-Boy-Blazer1

 

Essie---After-School-Boy-Blazer2

 

Ono što je kod ovog laka odlično jeste formula. Savršeno je pigmentovan, klizi preko nokta, četkica je odlična, i dosta se brzo suši. Zaista nemam zamerku na kvalitet lakova iz ove kolekcije.

 

Essie---After-School-Boy-Blazer3

 

Essie---After-School-Boy-Blazer4

 

Na slikama su dva sloja laka i to samo zbog bolje postojanosti, i nemam top coat. Uživo je na suncu više teget, a poslednje dve slike su slikane u senci.

 

Essie---After-School-Boy-Blazer

 

Essie---After-School-Boy-Blazer5

 

Essie lakove možete kupiti u Lilly do kraja meseca po sniženoj ceni od 719 din, dok su tretmani, baze i top coat-ovi 799 din.  

Još jedna dobra vest je da nam je uvoznik najavio zimsku kolekciju, pa verujem da ćemo uskoro imati prilike da je vidimo. 🙂

Hvala što me pratite.. 🙂

Advertisements