Sephora – 49 Deep In Her Eyes

Već su neko vreme u Sephori sniženi svi njihovi mini lakovi u staroj ambalaži, jer su izbacili novu, tako da je trenutna cena samo 119 din, pa sam rešila da iskoristim priliku i da ih probam. Kupila sam Deep In Her Eyes i Full Moon Party, a možda se vratim još po neki. 🙂

Deep In Her Eyes je metalik plavi lak, sa ljubičastim tonom, i kad kažem metalik mislim u onom dobrom smislu. 🙂 Formula je odlična, malo je gušći, pokriva u jednom sloju, lako se maže i dosta brzo suši. Četkica je šira, nije kao kod većine mini lakova tanka, i baš je zgodna za mazanje. Malo ostavlja linijice, takav je lak, ali se one sa normalne udaljenosti ne vide na noktima, tek kad se zagledate. Na veštačkom svetlu ljubičasta boja najviše dolazi do izražaja dok je na dnevnom svetlu više plav. Slike su uglavnom slikane na direktnom suncu jer je tako boja ispala najrealnija.

Sve u svemu, odličan lak za male pare, pa ako niste do sada, svratite do Sephora radnji, ima još dosta nijansi na akciji, iako kažu da se mnogo već rasprodalo, pa požurite. 🙂 Bočica je baš simpatična i sadrži 5ml. Na slikama su dva sloja i nemam top coat.

Hvala što me pratite.. 🙂

Advertisements