Flormar – Nail Enamel – 320

Mauve ili boja mesa me je veoma zaiteresovala u poslednje vreme, jer mi se dopada kako može lepo i elegantno da izgleda na noktima. Prvo mi je zapao za oko China Glaze – Fifth Avenue ali pošto nisam bila sigurna kako će takva boja meni stajati, rešila sam da probam prvo neku jeftiniju varijantu i odlučila sam se za Flormar – 320, jer sam inače jako zadovoljna sa njihovim lakovima.

Ovo je za mene jedna od lepših mauve nijansi. Dovoljno je čista i jasna, pa ne “umrtvi ruke” kao što ume da se dogodi sa sličnim bojama. Kvalitet laka je odličan, u dva sloja savršeno pokriva nokat, ima lep sjaj i bez top coat-a, ali ako se popodne namaže, mogu da ostanu tragovi posteljine na noktima preko noći, tako da je ipak bolje premazati i neki brzosušeći top coat.

E sad, što se tiče cene… Ako uspete da nabavite lak po starim cenama onda je cena oko 110 din (potražite ga u parfimeriji Cristabell u terazijskom prolazu prema Balkanskoj ulici, možda još uvek mogu da ga naruče), ako ne onda ga sigurno ima u Bulevaru Kralja Aleksandra preko puta Vuka ili u Ušću kod glavnog distributera za Srbiju po ceni od 229 din, mada je onda možda bolje kupiti China Glaze. Bočica sadrži 11 ml. Na slikama su dva sloja laka + Seche Vite top coat.

Hvala što me pratite. 🙂

Advertisements