Maybelline – 630 Dark Denim

Nisam do sad obraćala mnogo pažnju na Maybelline lakove, jer su dosta skupi za drugstore brend, ali pošto je ceo program Maybelline-a u septembru bio na akciji, rešila sam da ih probam. Izabrala sam Dark Denim i Passionate Red.

Dark Denim je tamno plavi (teget) lak, negde između jelly i cream finiša. Boja je jako lepa, malo tamnija na noktima nego u bočici i to je ono što me je najviše privuklo. Takvu boju nisam imala, a i prilično se teško nalazi među drugstore lakovima. Što se tiče aplikacije, moram da priznam da nisam zadovoljna iako mi se na prvi pogled učinilo da je sve ok. Ukoliko mažete tanje slojeve može da se desi da se lak povuče i napravi “ćelavo mesto” na noktu. Prvi tanji sloj je neravnomeran, a drugim debljim se sve ujednači s tim da je bolje sačekati da se prvi dobro osuši, jer vidim da hoće i mehurići da se pojave. 😦 Naravno, dobar top coat rešava sve te probleme, ali kad kupim lak koji nije tako jeftin očekujem da se to ne dešava. Nadam se da ću sa crvenim u tom smislu biti zadovoljnija. 🙂

Ukoliko vam se ipak dopada, iskoristite akciju koja je još danas aktuelna u Lilly drogerijama, jer možete da ga kupite po ceni od 359 din, dok je puna cena 449 din.

Na slikama su dva sloja laka + Seche Vite top coat.

Hvala što ste svratili.. 🙂

Advertisements