Kiko – 342 Sea Green

Dvoumila sam se da li uopšte da pišem ovaj post, jer mi slike uopšte nisu ispale verne, ali s obzirom da mi je ovo prvi Kiko lak i da me je oduševio, ipak sam odlučila da vam ga predstavim. 🙂

Kiko 342 Sea Green je tirkizno zeleni lak (teal?). Da, ima više zelene boje nego plave u sebi, iako je na slikama ispao skroz plav. 😦 Boja je zaista divna, letnja, i čini mi se da i sada dobro ide uz moj ten, ali očekujem da će da bude još lepši kad malo pocrnim.

Formula mu je odlična, jako se lepo maže, nije ni gust ni redak, baš kako treba, i potpuno pokriva nokat sa dva sloja. Takođe, dosta se brzo suši.Veliki plus je što Kiko lakovi ne sadrže štetne sastojke (Toluene, Camphor, DBP, Formaldehyde), kao i to što ova kozmetička kuća ne testira svoje proizvode na životinjama.

Kod nas u Srbiji, nažalost, ovi lakovi ne mogu da se nađu, ali ako budete u prilici u inostranstvu da naletite na njihovu radnju, nemojte da ih preskočite nikako! Cena im je oko 2,5 € (u Italiji), a sadrže 11 ml, što je prilično povoljno. Na slikama su dva sloja, bez top coat-a.

Hvala što ste svratili! 🙂