Catrice – 350 Hip Queens Wear Blue Jeans

Obožavam teget lakove! Dovoljno su neuobičajeni, a opet jako elegantni na kratkim noktima. S obzirom da su moji nokti trenutno ultra kratki i da je danas više jesenji nego prolećni dan, odlučila sam da vam pokažem omiljeni teget lak. 🙂

Hip Queens Wear Blue Jeans je moj najpotrošeniji Catrice lak, što mnogo govori. 😀 Boja je fenomenalna! Teget, sa sitnim shimmer-om, koji se vidi samo na suncu kad ga uhvati svetlo, tako da lak uglavnom izgleda kremasto. Nijansa je malo prigušena, što se meni posebno dopada.

Formula laka je gušća, jako je pigmentovan i pokriva u jednom sloju, ako se pažljivo namaže. Ne znam da li je nešto od ovoga promenjeno, pošto je ova nijansa jedno vreme bila povučena, ali je sa novom kolekcijom vraćena u asortiman, pa nisam sigurna da li je sada ređa formula kao kod ostalih novih lakova. To ćemo uskoro saznati od devojke sa bloga Just Pretty Nails. 🙂  U svakom slučaju, ovaj lak od srca preporučujem, jer je boja prilično jedinstvena, a kvalitet laka je odličan. 🙂  Na slikama su dva sloja bez tc-a.

Hvala što ste svratili. 🙂

Advertisements